Rehdisti ja reilusti

Oma kota kullan kallis

Kuten kodassakin, meillä on aina lämmin tunnelma. Työnantajana meille on tärkeää, että työ joustaa tarvittaessa – kun työntekijän elämä sitä vaatii. Kulttuuriimme kuuluu avoin ilmapiiri ja luottamus toisiimme, myös onnistumisista iloitseminen on luonnollinen osa arkeamme. Työt me teemme rehdisti ja reilusti. 

Arjessa me toimimme ketterässä ympäristössä joko yksin tai osana asiakkaan tiimiä. Voit tulla toimistolle Rovaniemen keskustaan tai tehdä etänä vaikka tunturista. Eikä me etelän eläjiäkään pelätä, toki kannustetaan muuttamaan lappiin, mutta työt onnistuu kehäteiden varreltakin. Siellähän osa meidän asiakkaistakin on.  

Tule kirjoittamaan Suomen pohjoisinta koodia!

Monenlainen osaaminen kiinnostaa

Mikäli meiltä ei löydy suoraan sinulle sopivaa työpaikkaa, kurkista myös yritysperheemme muiden yhtiöiden avoimet tehtävät.

Hutcode Oy on osa isompaa yritysperhekokonaisuutta, johon kuuluvat ohjelmistokehityksen asiantuntijoista sekä Suomen suurimmasta ohjelmistoyritysten verkostosta koostuva Codemen Oy, ohjelmistotestaukseen ja laadunvarmistamiseen erikoistunut Q-Factory Oy, älykkään automaation ratkaisuja tuottava QAutomate Oy, ja kansainvälistä asiantuntijaverkostoa pyörittävä BestCodersverkosto.

Yritysperheellä on toimintaa Rovaniemen lisäksi Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Ylivieskassa, Tallinnassa ja Poznańissa.

Ole yhteydessä

Jari Kunnari

Tokan johtaja

[email protected]

+358 40 558 3663