Luonne pohjosesta

Digipalveluita sydämellä

Osaavat asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan liiketoimintaasi kasvamaan ja kehittymään. Haluamme olla aito ja välittävä kumppani, joka tuntee yrityksesi kokonaisvaltaisesti ja tarjota juuri teille sopivia digitaalisia palveluita.

Täsmäasiantuntija tai tokallinen tukea projektiinne

Tekemisemme painopiste on digitaalisten palveluiden kehityksessä ja suunnittelussa. Kauttamme saat kotisivut, verkkokauppa-alustat ja mobiiliratkaisut, tai sitten suunnittelupalveluita kuten UX/UI suunnittelua ja palvelumuotoilua. Laajan yritysperheemme kautta pystymme tarjoamaan ratkaisut ketterästi lähes mihin tahansa IT-projektin elinkaaren vaiheeseen.  

Tuomme projektisi tueksi niin fullstack-kehittäjät, palvelumuotoilijat, UI/UX- suunnittelijat, saavutettavuusasiantuntijat, mobiilikehittäjät kuin ammattitaitoiset ohjelmistokehittäjätkin. 

Kompassi-kartoituspalvelut

Tuntuuko, että olet hukassa verkkopalvelusi kanssa? Tarvitsetko apua oikean suunnan löytämiseen?

Kompassi on palvelukokonaisuus, jossa tutustumme sivustosi sisältöön, käytettävyyteen, sisältöön, saavutettavuuteen sekä käytettyihin teknisiin ratkaisuihin

Saavutettavat WordPress-kotisivut

Meiltä saat saavutettavat WordPress-kotisivut ja Woocommerce verkkokaupat sekä mobiilisovellukset. Rakennamme sivut yhdessä kumppanimme eQualin kanssa joka on saavutettavuuteen keskittynyt erikoistiimimme.

Kansainvälistä osaamista

Pohjoisen toimintaympäristön lisäksi tarjoamme ohjelmistoalan osaamista myös kansainvälisesti. Verkostomme kautta tarjoamme osaamista kattavammin, nopeammin ja laadukkaammin. Talentshoring-palveluiden myynnistä vastaa entuudestaan tuttu myyntiorganisaatiomme Suomessa. 

Kansainvälisestä toiminnasta vastaa yritysperheemme yhtiö BestCoders. 

Osa kasvavaa yritysperhettä

Vaikka olemme pieni, emme suinkaan ole yksin. Olemme kiinteä osa tunnettua suomalaista yritysperhekokonaisuutta, joka käsittää lisäksemme Q-Factoryn, Codemenin ja BestCodersin. Vahvuutemme onkin, että tuomme mukanamme laajan kattauksen asiantuntijaverkostoa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.  

Hutcode
Q-Factory
Codemen
BestCoders

Ole yhteydessä

Jari Kunnari

Tokan johtaja

[email protected]

+358 40 558 3663

Web-kehitys

Toteutamme asiakkaillemme räätälöityjä Web-sovellusratkaisuja sekä integraatioita. Web-sovellusratkaisu on aina laite- ja sijaintiriippumaton eikä se vaadi erillisen applikaation lataamista. Se on responsiivinen toteutus, jota voi käyttää millä tahansa päätelaitteella.

Mikäli mielessäsi on sovellusidea, nakkaa meille yhteystietosi niin olemme yhteydessä. 

Laita viestiä

Kotisivut

Toteutamme asiakkaillemme laadukkaat, responsiiviset sekä visuaalisesti näyttävät kotisivut. Sivustosta voidaan tehdä myös saavutettavuusdirektiivin mukainen, mikä lisää asiakasvirtaa yritykseesi.

Käytämme yleisimpiä julkaisujärjestelmäympäristöjä kuten WordPressiä, mutta tarvittaessa sivusto voidaan toteuttaa myös räätälöidysti.

Mikäli tarvitset kotisivut tai jonkin muun sivustoratkaisun, muista meitä postikortilla.

Laita viestiä

Verkkokaupat

Verkkokauppa on nykyisin jokaiselle tuotteita ja miksei palveluitakin myyvälle yritykselle välttämätön. Asiakkaat ostavat mm. vaatteet, elektroniikan ja käyttötavarat verkosta sekä yhtä lailla varaavat palvelut kuten parturin, hierojan ja autokorjaajan verkkovarausjärjestelmistä.

Älä jää ulos tästä markkinasta – hanki laadukas ja toimintavarma verkkokaupparatkaisu meiltä. Lähetä meille postikortti, niin jutellaan lisää!

Laita viestiä

Koodia

Verkostomme kautta pystymme auttamaan asiakkaitamme lähes missä tahansa ohjelmistoprojektissa. Mikäli etsit kumppania tai alihankkijaa toteuttamaan ratkaisusi, olet juuri oikeassa paikassa.

Kauttamme on tavoitettavissa 6000 ohjelmistoalan ammattilaisen verkosto, jolle mikään projekti ei ole liian pieni tai liian suuri. 

Kiinnostuitko? Muista meitä postikortilla, niin jutellaan lisää!

Laita viestiä

Mobiilisovellukset

Mobiilisovellus tarkoittaa applikaatiota, joka toimii mobiililaitteilla kuten esimerkiksi matkapuhelimilla, tableteilla tai älykelloilla. Mobiilisovellukset voivat olla esimerkiksi pelejä, maksusovelluksia tai viestintäratkaisuja.

Sinunkin puhelimessasi on varmasti useita mobiilisovelluksia ja sovellusten käyttäminen onkin yleistynyt yhä enemmän ja enemmän.

Mikäli mieltäsi kutkuttaa jokin sovellusidea tai mobiiliratkaisu, muista meitä postikortilla ja ideoidaan yhdessä lisää!

Laita viestiä

Konsultointi

Hyvin suunniteltu on jo melkein tehty. Laajat ohjelmistoratkaisut vaativat paljon suunnittelua ja arkkitehtuurityötä. Toisaalta sinulla voi olla idea, muttet tiedä onko se toteutettavissa tai mitä toteutus mahdollisesti vaatisi.

Verkostostamme löytyy mm. ohjelmistoarkkitehtejä ja suunnittelijoita, joidenka  avulla voimme luoda toteutettavat suunnitelmat juuri sinun ideallesi.

Jos et tiedä, mitä tehdä tai mistä aloittaa, muista meitä postikortilla ja jutellaan lisää!

Laita viestiä

Saavutettavuus

Saavutettavuus on yhdenvertaisuuden tavoittelemista. Saavutettava verkkosivu on kaikkien ihmisten käytettävissä, mikä tarkoittaa, että sivustossa on helppoa liikkua ja sisällöt ovat helposti ymmärrettävissä.

Sivustojen saavutettavuudesta on säädetty laissa digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Laki koskee pääosin julkista sektoria, mutta jokaisen sivuston toteuttajan kannattaa ottaa tärkeä asia ja koko potentiaalinen asiakaskunta huomioon – ennen kaikkea verkkokauppojen.

Voimme auttaa sinua tekemään sivustostasi saavutettavan. Muista meitä postikortilla ja jutellaan lisää! 

Laita viestiä

Julkaisujärjestelmät

Verkkosivustoissa julkaisujärjestelmillä tarkoitetaan yleensä valmista ympäristöä tai käyttöliittymää, joka tarjoaa helpon tavan muokata ja hallita verkkosivuston sisältöä. Tällaisia julkaisujärjestelmiä ovat mm. WordPress ja Drupal.

Julkaisujärjestelmän hyödyntäminen sivustoprojektissa parantaa sivuston hallittavuutta ja antaa käyttäjälle sekä helpomman että käyttäjäystävällisemmän keinon hallita sivuston sisältöjä ja kuvia.

Hallitsemme useita ei julkaisujärjestelmiä, joista yleisin on Wordpress. Voimme auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi verkkosivuston valmiin ratkaisun avulla. Muista meitä postikortilla ja jutellaan lisää!

Laita viestiä

WordPress

Wordpress on tällä hetkellä suosituin ja yleisin julkaisujärjestelmä, jonka avulla voidaan helposti toteuttaa näyttäviä ja helppokäyttöisiä verkkosivustoja.

WooCommerce-lisäosan ja monen muun modulin avulla sivustolle voidaan luoda esimerkiksi verkkokauppa- ja verkkovarausjärjestelmiä. Sivusto ja verkkokauppa on mahdollista integroida olemassa olevaan varaston- tai asiakashallinnan ohjelmistoon.

Kiinnostuitko? Muista meitä postikortilla ja jutellaan lisää!

Laita viestiä

Avoin lähdekoodi

Avoin lähdekoodi on tapa kehittää ohjelmisto-, sovellus- ja sivustoratkaisuja.

Asiakas voi vapaasti itse käyttää, kopioida ja muunnella avoimen lähdekoodin ohjelmaa tai käyttää ketä tahansa ohjelmistotoimittajaa ilman pelkoa lisenssimaksuista tai toimittajaloukuista. Tämä vapauttaa asiakkaan niin teknologiasta kuin toimittajastakin, ja estää kalliiden riippuvuuksien synnyn.

Toimittajariippumattomuus tuo sinulle joustavuutta ja vähentää projektin riskejä.

Kiinnostuitko? Muista meitä siinä tapauksessa postikortilla. 

Laita viestiä