Jutellaanko lisää?

Kodan kipinämikko

Jari on partiolaisittain kodan Kipinämikko. Kipinämikko huolehtii kodassa lämmöstä ja siellä vierailevien ja olevien viihtyvyydestä. Huolimatta siitä että Jarilla ei ole partiolaistaustaa, Jari viihtyy hyvin tulilla ja erityisesti talvisin Lapin luonnossa.

Jari on syntyperäinen rovaniemeläinen, ja viettänyt lähes koko ikänsä Lapissa, lukuun ottamatta seitsemän vuoden harhailua Ruuhka-Suomessa vuosituhannen vaihteessa. Nämä vuodet ovat tosin luoneet hyvän pohjan Jarin ammattitaidolle sekä halulle kehittää Hutcodesta Pohjois-Suomen halutuin ohjelmistoalan työnantaja.

Jari Kunnari

Tokan johtaja

[email protected]

+358 40 558 3663

Ongelmanratkaisija

Mikko on kodan tulen vartijan Jarin oikea käsi, joka huolehtii, että kodan asiakkaat löytävät aina parhaat mahdolliset ratkaisut tukemaan omaa liiketoimintaansa. Mikko lupaa, että kodan arkipäiväisestä tekemisestä ei huumorijuttuja puutu 😉  

Aikuisikänsä Rovaniemellä asustaneen, ranualaislähtöisen ongelmanratkaisijan vyöltä löytyy myyntialan kokemusta jo lähes kymmenen vuoden ajalta. IT-alalle Mikko hyppäsi pari vuotta sitten ja ala tuntuu vieneen mukanaan.

Vapaa-ajallaan Mikon löytää todennäköisimmin jonkin pallopelin parista, reissun päältä tai rentoutumasta kotoa muun muassa hyvän ruuan parissa.

Mikko Pulju

Kulkukauppias

[email protected]

+358 44 901 8708

Laskutus

Y-tunnus: 3321779-1
E-laskutusosoite: 003733217791
Operaattori: Maventa

Tai tuu käymään

Rovakatu 23,
69200 Rovaniemi

Laita viestiä
Laita viestiä
Tai tuu käymään

Rovakatu 23,
69200 Rovaniemi