Jutellaanko lisää?

Tutustu meihin

Kodan kipinämikko

Jari on partiolaisittain kodan Kipinämikko. Kipinämikko huolehtii kodassa lämmöstä ja siellä vierailevien ja olevien viihtyvyydestä. Huolimatta siitä että Jarilla ei ole partiolaistaustaa, Jari viihtyy hyvin tulilla ja erityisesti talvisin Lapin luonnossa.

Jari on syntyperäinen rovaniemeläinen, ja viettänyt lähes koko ikänsä Lapissa, lukuun ottamatta seitsemän vuoden harhailua Ruuhka-Suomessa vuosituhannen vaihteessa. Nämä vuodet ovat tosin luoneet hyvän pohjan Jarin ammattitaidolle sekä halulle kehittää Hutcodesta Pohjois-Suomen halutuin ohjelmistoalan työnantaja.

Jari Kunnari

Tokan Johtaja

[email protected]
+358 40 558 3663

Ei mikään mikko

Casper luo kodasta kokemuksen joka jää mieleen sekä pitää huolen, että tuottamamme ratkaisut ovat aina suunniteltu käyttäjä sekä saavutettavuus mielessä. Casper ei anna näppien jäätyä vaan pitää huolen, että asiat kulkevat eteenpäin tarvittavilla lämpökerroksilla.

Lahdessa asustava, Porvoossa syntynyt muotoilija ja kahden lapsen isä on toiminut digitaalisen muotoilun parissa koko ammattiuransa vuodesta 2018 alkaen. Casperin tavoitteena on luoda markkinoilla Hutcodelle sijaa myös muotoilupalveluiden tarjoajana.

Casper Sahlberg

Chief Design Officer

[email protected]
+358 40 518 1171

Ratkaisunkeksijä

Jaakko toimii Hutcoden projektipäällikkönä. Jaakko pitää huolen Hutcoden rautaisista ammattilaisista varmistaen, että niin tiimi kuin asiakkaatkin löytävät parhaat mahdolliset ratkaisut ja yhteistyö pelaa. Kuusamosta lähtöisin oleva Jaakko on asettunut Kempeleelle ja on luonut vankan uran IT-alalla. Hän painottaa työssään organisointitaitoja, vahvoja kommunikointitaitoja ja päätöksentekokykyä. Työn kohokohtia Jaakolle ovat onnistumisen hetket, erityisesti silloin, kun päästään ylittämään asiakkaan odotukset.

Vapaa-ajallaan Jaakko nauttii perhe-elämästä vaemonsa ja kahden pienen poikansa kanssa sekä löytää vastapainoa työkiireille luonnossa vaeltamalla ja kalastamalla.

Jaakko Törmänen

Projektipäällikkö

[email protected]
+358 40 042 6214

Laskutus

Y-tunnus: 3321779-1
E-laskutusosoite: 003733217791
Operaattori: Maventa

Tai tuu käymään

Rovakatu 23,
69200 Rovaniemi

Laita viestiä
Laita viestiä
Tai tuu käymään

Rovakatu 23,
69200 Rovaniemi