Asiantuntemusta Rovaniemeltä

Suomen pohjosinta koodia

Miksi kaikki koodarit karkaavat etelään?, pohti aikoinaan Tokan johtajamme Jari. Siitä se ajatus sitten lähti. Ohjelmistoalan työt ovat aina olleet sijainnin suhteen joustavia, vaikkakin ne ovat keskittyneet paljolti Ruuhka-Suomeen. Päätimmekin tuoda etelän työpaikat Lappiin.

Hutcoden toiminta nojaa varsin simppeleihin arvoihin – rehti, aito, lämmin ja asiantunteva. Siinä lyhyesti, mitä me haluamme kumppanina olla.

Haluamme olla yritys, joka pystyy palvelemaan kaikenkokoisia yrityksiä vahvan asiantuntijaverkostomme avulla. Niin niitä pienempiä paikkakunnan yrityksiä kuin myös isompia yhtiöitä ja organisaatioita. Emme käännytä ketään oveltamme vaan keitämme juuri sinua varten kahvit.

Asiantuntemus
Innovatiivisuus
Paikallisuus
Turvallisuus

Aidosti paikallinen kumppanisi

Paikallisuus ja läsnäolo on meille tärkeää. Haluamme olla rehdisti paikallinen toimittajasi ja edistää yrityksesi elinvoimaisuutta täällä Lapissa. Toimimme kuitenkin myös poronhoitoalueen ulkopuolella, sillä Hutcode kuuluu kiinteänä osana yritysperheeseen yhdessä Q-Factoryn, Codemenin ja BestCodersin kanssa. Tätä kautta käytössäsi on laaja asiantuntijaverkosto niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. 

Osa kasvavaa yritysperhettä

Vaikka olemme uusi toimija, emme suinkaan ole yksin. Olemme kiinteä osa tunnettua suomalaista yritysperhekokonaisuutta, joka käsittää lisäksemme Q-Factoryn, Codemenin ja BestCodersin. Vahvuutemme onkin, että tuomme mukanamme laajan kattauksen asiantuntijaverkostoa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.  

Hutcode
Q-Factory
Codemen
BestCoders

Yritysperheellämme on vuosikymmenen kokemus IT-alan projekteissa ja kädenjälkemme näkyy mm. Hitachin, Grundiumin ja Helsingin kaupungin asiakastarinoissa.

Ole yhteydessä

Jari Kunnari

Tokan johtaja

[email protected]

+358 40 558 3663