Avoin hakemus

Oletko kiinnostunut työskentelemään meillä, muttet löytänyt juuri sinulle sopivaa tehtävää? Lähetä meille avoin hakemus!

Haemme jatkuvasti joukkoomme ohjelmistokehittäjiä, joilla on halu oppia ja kehittyä ammattilaisena mielenkiintoisten ja monipuolisten ohjelmistokehitysprojektien parissa. Vahvuutesi voi olla frontend, backend tai full stack -kehityksen saralla. Me tarvitsemme kaikenlaista osaamista!

 
Etsimme osaajia esimerkiksi seuraavien teknologioiden ja alustojen pariin:

· Frontend: Javascript, Typescript, React, AngularJS, Vue.js

· Backend: Java, Node.js, Python

· Cloud: AWS, Azure, GCP

· Mobiilikehitys: React Native, Android, iOS, Kotlin

· DevOps, konttiteknologiat, versionhallinta, testiautomaatio

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme luotettavan ja joustavan työnantajan, jonka yrityskulttuuriin mahtuu kaikki mukaan – meillä saat olla juuri sellainen kuin olet! Meille on tärkeää, että jokainen työyhteisön jäsen on tasavertainen, emmekä hyväksy syrjintää missään tilanteessa.

Työnantajana meille on tärkeää, että työ joustaa tarvittaessa, kun työntekijän elämäntilanne sitä vaatii. Pidämme työelämän ja vapaa-ajan tasapainottamista ensiarvoisen tärkeänä. Uskomme, että vapaa-aika luo puitteet luovaan ja tilavaan ajatteluun.

 
Mahtavan yrityskulttuurin lisäksi tarjoamme:

· Joustavan hybridityömallin

· Laajat työterveyshuollonpalvelut

· Suun terveydenhuollonpalvelut

· Sairaskuluvakuutuksen

· Monipuoliset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen

· ePassin lounasedun

· Modernit työvälineet sekä puhelinedun

· Useita vapaa-ajanviettokohteita sekä yhteiskäyttöautoja

 
Mitä ominaisuuksia arvostamme?

Me arvostamme aitoa halua oppia uutta ja kehittyä, erinomaista ongelmanratkaisukykyä sekä can-do- asennetta. Itseohjautuvuus sekä oma-aloitteisuus ovat meille tärkeitä ominaisuuksia.

Meillä työntekijä on alansa asiantuntija, joka suhtautuu haasteisiin positiivisen innokkaasti, haluaa tarjota asiakastoimeksiannossa asiakkaalle parasta mahdollista osaamista ja on aktiivinen osa yrityskulttuuriamme.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Täytä alla näkyvä hakemus ja kerro meille hieman itsestäsi sekä osaamisestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, voit esittää niitä osoitteeseen [email protected].

Lisätietoja tehtävästä
Hakemus