Ratkomme asiakkaiden ongelmia nyt yhteistyössä Zonerin kanssa

Hyvät kumppanit auttavat toisiaan ratkomaan asiakkaiden liiketoiminnan ongelmia. Hutcode on liittynyt osaksi Zonerin kumppaniverkostoa, joka auttaa Zonerin asiakkaita erilaisten verkkosivustojen ongelmatilanteiden ja kehitystarpeiden kanssa.

”Vaikka palvelimet toimisivatkin taustalla normaaliin tapaan, sivustot vaativat toimiakseen päivittämistä ja korjaamista. Toisinaan myös kehittämistä ja uudistamista. Hutcode toimii yhtenä luotettavista kumppaneistamme, joiden avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Hutcodea on helppo suositella, koska heillä on kyky ratkaista laajalla skaalalla erilaisia asiakastarpeita kustannustehokkaasti ja tarvittaessa nopeallakin aikataululla”, kertoo Antero Takku, Zonerin kumppanuusvastaava.

”Yhteistyö on lähtenyt hienosti liikkeelle, alkuvuoden aikana olemme päässeet auttamaan jo useita Zonerin asiakkaita heidän kohdattua haasteita verkkopalveluidensa kanssa. Varsinkin WordPress-sivustojen PHP-versiopäivitykset ovat tuottaneet monelle sivuston omistajalle päänvaivaa”, Mikko Pulju Hutcodelta kuvailee.

Autamme kaikkiin verkkosivuihin ja verkkokauppoihin liittyvissä ongelmatilanteissa. Oli kyseessä sitten versiopäivitys, uuden rakentaminen tai vanhan entisöinti, ota yhteyttä niin keskustellaan mistä kenkä puristaa!