Hyvinvointisovellus yhdestä koodipohjasta – Case Lumia Wellness

Toteutimme Lumia Wellnessille mobiilisovelluksen tukemaan asiakkaiden hyvinvointia paikkariippumattomasti mobiiliympäristössä. Vastasimme projektissa teknisestä toteutuksesta sekä toiminnallisuuksien toteuttamisesta WordPress- ja Flutter-alustoilla sekä toteutimme Firebase integraatioita livechatin ja notifikaatioiden toiminnallisuuksia varten.

Lumia Wellness on hyvinvointistudio, joka tarjoaa monipuolisia ohjattuja tunteja, kursseja, valmennuksia ja rentoutushoitoja. Studiolla oli tarve tarjota asiakkailleen alusta, jonka avulla harjoituksia ja tallenteita voitaisiin kuluttaa mobiililaitteilla. Tämän tarpeen pohjalta suunnittelimme ja toteutimme Lumia App -sovelluksen, joka on rauhoittava ja helppokäyttöinen sovellus kehon ja mielen hyvinvointiin. Sovelluksessa on viikoittain päivittyvä valikoima joogaharjoituksia, meditaatioita ja erilaisia kursseja, jotka tukevat asiakkaiden hyvinvointia.

Flutterin ja WordPressin yhdistelmä tuo hyötyjä sekä kehittäjälle, että sisällöntuottajalle

Sovellusprojektissa lähtökohtana oli luoda mobiilisovellus hyvinvointialustalle, joka integroituu saumattomasti Lumia Wellnessin WordPress-pohjaiseen verkkosivustoon ja -kauppaan. Ratkaisuksi valikoitui Flutterin ja WordPressin yhdistelmä, jossa WordPress toimii sovelluksen perustana. Flutter mahdollistaa visuaalisesti miellyttävien käyttöliittymien luomisen sekä Android- että iOS-alustoille yhdestä koodipohjasta. Tämä säästää mm. kustannuksissa, jotka muuten olisi käytetty erillisten sovellusten kehittämiseen molemmille alustoille. WordPressin ja Flutterin yhdistelmässä on puolensa myös sisällön päivittämisen kannalta, sillä WordPress-sivuston sisältöpäivitykset heijastuvat suoraan sovellukseen mahdollistaen saumattoman vuorovaikutuksen käyttäjien ja tuoreimman sisällön välillä.

Tehokas yhteistyö on avain onnistuneeseen projektiin

Idea alkoi taipua tuotteeksi yhteisten palavereiden myötä. Kehitys tapahtui vahvassa yhteistyössä läpi projektin. Sovelluksen ideointi ja suunnittelu toteutettiin tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa.

”Yhteistyö sujui kokonaisuudessaan todella hyvin. Olemme erityisen tyytyväisiä kehittäjäämme Jereen, jonka kanssa kommunikaatio oli aina nopeaa ja helppoa. Sovelluksemme kehitettiin täysin toiveidemme mukaisesti ja saimme kehittäjältä myös jatkuvasti hyviä ideoita, kuinka sitä voisi parantaa. Kehittäjän työ ylitti odotuksemme moneen kertaan!”

Sovellus julkaistiin alkuvuodesta ja se on kerännyt jo kiitosta Lumia Wellnessin asiakkailta.

”Asiakkaat ovat kehuneet sovelluksen ulkoasua, sisältöä ja käyttäjäystävällisyyttä. Markkinointi on vielä alussa, mutta olemme lähteneet siihen luottavaisin mielin. Sovellus on herättänyt alkumetreiltä paljon kiinnostusta ja innostusta ja ensimmäiset maksavat asiakkaat saimme jo julkaisupäivänä!” kertovat Lumia Wellnessin yrittäjät Sini ja Piia tyytyväisinä.

Sovellusta ylläpidetään ja kehitetään tarpeiden mukaisesti, ja yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa.

Uusia liiketoimintamahdollisuuksia WordPress-pohjaisella sovelluksella

Kiinnoistuitko yrityksesi omasta sovelluksesta? WordPress pohjainen mobiilisovellus taipuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Se mahdollistaa mm. tilauspohjaisen mediasisällön, varauskalenterin, matkalipun tai verkkokaupan esimerkiksi ravintoloille tai muille palvelualan yrityksille.

Sovellus sopii erityisesti silloin kun asiakkaat ovat pitkäaikaisia tai halutaan tuottaa uudenlaista tai entistä monikanavaisempaa palvelua. Sovellus voi tehdä ostamisesta helpompaa asiakkaalle, parantaa asiakasviestintää ja -kokemusta, sekä vahvistaa brändiä.

Autamme mielellämme viemään ideasi toteutukseen!

Ole yhteydessä

Jari Kunnari

Tokan johtaja

[email protected]

+358 40 558 3663