Touched by Hutcode

Siitä on nyt reilu kuukausi, kun kerroimme Hutcoden perustamisesta Rovaniemelle. Kuukauden aikana on tapahtunut jo paljon. Ensimmäiset uudet koodarit aloittivat vuodenvaihteessa ja onpahan jo ensimmäiset asiakasprojektitkin käynnissä. Muutamat paikallisetkin asiakkaat ovat jo meidät löytäneet – onhan Hutcode itsekin paikallinen.

 

Vahvuutena paikallisuus

Yhtiön kotipaikka ja toimisto on Rovaniemellä ja myös omistajat ovat lappilaista alkuperää. Hankkimalla palvelusi meiltä työllistät paikallisesti ja samalla autat luomaan uusia työpaikkoja Rovaniemelle.

Hutcoden arki perustuu selkeisiin arvoihin. Innovatiivisuus, Turvallisuus, Asiantuntemus ja Paikallisuus ohjaa meidän jokapäiväistä toimintaamme. Haluamme olla yritys, joka pystyy palvelemaan kaikenkokoisia yrityksiä vahvan asiantuntijaverkostomme avulla. Niin niitä pienempiä paikkakunnan yrityksiä kuin myös isompia yhtiöitä ja organisaatioita.

 

Osa suurempaa kokonaisuutta

Vaikka olemme uusi, emme ole yksin. Hutcode on osa yritysperhettä, johon kuuluvat ohjelmistokehityksen asiantuntijoista sekä Suomen suurimmasta ohjelmistoyritysten verkostosta koostuva Codemen Oy, ohjelmistotestaukseen ja laadunvarmistamiseen erikoistunut Q-Factory Oy, älykkään automaation ratkaisuja tuottava QAutomate Oy, ja kansainvälistä asiantuntijaverkostoa pyörittävä BestCoders–verkosto. Meillä on siis tarjota Suomen laajin osaajien tarjoama, mutta samalla meillä on yritysperheessä paljon myös tarpeita monenlaiselle osaamiselle. Sen lisäksi, että pystymme Rovaniemellä tarjoamaan alan laajimman valikoiman erilaisia asiantuntijatehtäviä, tarjoamme mahdollisuuksia myös yhteistyökumppaneille sekä asiakkaille. Käytännössä kaikki yritysperheen avoimet työpaikat ja projektit sekä verkoston osaaminen ovat kauttamme saavutettavissa, Rovaniemellä.

 

Verkkosivutoteutuksista laajempiin ohjelmistoprojekteihin

Mikäli olet suunnitellut kotisivujesi uudistamista, verkkokaupan hankintaa tai mitä tahansa ohjelmistoprojektia, olemme valmiita auttamaan. Sen lisäksi etsimme nyt kotaamme uusia asiantuntijoita monenlaisiin tehtäviin. Ja jos edelleen asut muualla, mietit muuttoa takaisin Lappiin, niin pistä viestiä tulemaan ja olemme yhteydessä sinuun!

 

Kotamme on avoinna

Työnhakijoille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille Kotamme ovet ovat aina auki ja mielellämme keitämme kahavit juuri sinua varten. Ja kuten myyntitykkimme Mikko huomasi tässä yhtenä päivänä; kun Hutcode -nimen kirjaimet järjestää uudelleen tulee sana Touched. 

Oletko sinä seuraava, jota Hutcode koskettaa?