Kuka hoitaa verkkosivustosi, kun olet töissä? 

Oletko miettinyt, kuka voisi hoitaa yrityksesi verkkosivustoa, kun olet kiireinen työkiireiden parissa tai nauttimassa ansaitusta lomasta? Verkkosivusto on yrityksesi sähköinen mainos, jonka pitää toimia vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Siksi on ensiarvoisen tärkeää varmistaa, että se pysyy ajan tasalla ja toiminnassa, vaikka et itse olisi paikalla. 


Yrittäjä palvelee itseään parhaiten keskittymällä olennaiseen 

Moni yrittäjä on tottunut tekemään kaiken itse, mutta verkkosivuston päivittäminen ja ylläpito voi viedä paljon aikaa ja energiaa. Tämä on aikaa ja energiaa, jonka voisit käyttää paremmin keskittymällä yrityksesi ydinliiketoimintaan – siihen, missä olet paras ja missä voit tuottaa eniten arvoa. 

Yksi ratkaisu tähän haasteeseen on ulkoistaa verkkosivuston ylläpito meille, jotka teemme sitä työksemme. Näin voit olla varma, että sivustosi on aina ajan tasalla ja toimii moitteettomasti. Pystymme hoitamaan kaiken tarvittavan tekniseen ylläpitoon liittyen, ja tarvittaessa osallistua vaikka sisältöpäivityksiin ja hakukoneoptimointiin. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten, ja mikä tuottaa bisnekseen eniten lisäarvoa. 

Kun sinun ei tarvitse itse huolehtia verkkosivuston päivittämisestä, voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen. Voit käyttää enemmän aikaa asiakaspalveluun, tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen sekä markkinointiin. Tämä voi johtaa paitsi parempaan liiketoiminnan kasvuun myös parempaan työ- ja yksityiselämän tasapainoon, kun ei tarvitse käyttää iltoja verkkosivuston päivittämiseen.  

 
Sivusto on yrittäjän hiljainen myyjä 

Erityisesti näin kesälomakauden alkaessa on tärkeää muistaa, että verkkosivusto on yrittäjän hiljainen myyjä, joka palvelee asiakkaita myös silloin, kun sinä olet lomalla. Se on aina valmiina vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin, ottamaan vastaan tilauksia ja tarjoamaan tietoa tuotteista ja palveluista. 

Ennen lomalle lähtöä on hyvä varmistaa, että verkkosivusto toimii moitteettomasti. Tämä tarkoittaa esimerkiksi teknisten päivitysten tekemistä, sisällön tarkistamista ja varmistamista, että yhteydenottolomakkeet ja tilausjärjestelmät toimivat oikein. Tämä varmistaa, että yhtään kauppaa ei mene ohi, vaikka et itse olisikaan aktiivinen vuorokauden ympäri. Voit myös asettaa automatisoituja vastauksia ja ajastettuja päivityksiä, jotta sivusto pysyy aktiivisena ja houkuttelevana. 

 

Miksi Hutcode? 

Ylläpitopalveluiden hankkiminen ei aina edellytä uuden sivuston hankintaa. Osaamme kyllä hoitaa muidenkin tai vaikka sinun tekemiäsi sivustoja, kunhan hiukan ensin tutustutaan. Haluammekin olla aito ja välittävä kumppani, joka tuntee yrityksesi kokonaisvaltaisesti ja tarjota juuri sinun yrityksellesi sopivia digitaalisia palveluita. Meidän ylläpito- ja tukipalvelumme ovat käytettävissäsi myös silloin kun sinä lomailet. Osaavat asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan liiketoimintaasi kasvamaan ja kehittymään, myös kesällä. 

Ja jos olet epävarma siitä, mitä kaikkea sivustosi sisältää ja mitä sen pitäisi sisältää niin yhteistyö voidaan aloittaa helposti esimerkiksi meidän Kompassi-palvelullamme. Kompassi-kartoituspalvelu on palvelukokonaisuus, jossa tutustumme sivustosi sisältöön, käytettävyyteen, saavutettavuuteen sekä käytettyihin teknisiin ratkaisuihin. Kartoituksen tuloksena saat meiltä helposti hyödynnettävää tietoa sivustosi kehittämiskohteista ja tarpeista. Voit hankkia kartoituspalvelut yhtenä kokonaisuutena tai valita tarpeisiisi sopivan kartoituksen. 

Loppujen lopuksi yrittäjä palvelee itseään ja yritystään parhaiten keskittymällä olennaiseen ja jättämällä esimerkiksi verkkosivuston päivittämisen ja ylläpidon, ammattilaisten hoidettavaksi. Näin voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen ja nauttia työarjestasi täysillä tai keskittyä ansaittuun lomaasi ilman huolta siitä, että yrityksesi verkkosivusto jäisi heitteille.

Otathan yhteyttä, niin kerromme lisää mahdollisuuksista!