Palvelumme suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon

Palvelut jotka kattavat koko digitaalisen palvelun kehitysprosessin suunnittelusta kehitykseen ja kehityksestä ylläpitoon.

Kompassi-kartoitus

Tuntuuko, että olet hukassa verkkopalvelusi kanssa? Tarvitsetko apua oikean suunnan löytämiseen?

Kompassi on palvelukokonaisuus, jossa tutustumme sivustosi sisältöön, käytettävyyteen, saavutettavuuteen sekä käytettyihin teknisiin ratkaisuihin.

Kartoituksen tuloksena saat meiltä helposti hyödynnettävää tietoa sivustosi kehittämiskohteista ja tarpeista. Voit hankkia kartoituspalvelut yhtenä kokonaisuutena tai valita tarpeisiisi sopivan kartoituksen.

Muotoilijat ja kehittäjät yhteistyössä

Monialainen asiantuntijakattauksemme takaa loistavan yhteistyön muotoilijoiden ja kehittäjien välillä. Tekijämme toimivat jatkuvasti yhteistyössä, joten pystymme jalkauttamaan tietämystämme helposti myös asiakkaillemme.

”Tämähän on kuin karkki”

Toteutuimme Visit Rovaniemen verkkosivujen visuaalisen ilmeen ja teknisen toteutuksen.

Osa kasvavaa yritysperhettä

Vaikka olemme pieni, emme suinkaan ole yksin. Olemme kiinteä osa tunnettua suomalaista yritysperhekokonaisuutta, joka käsittää lisäksemme Q-Factoryn, Codemenin ja BestCodersin. Vahvuutemme onkin, että tuomme mukanamme laajan kattauksen asiantuntijaverkostoa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Kansainvälistä yhteistyötä

Pohjoisen toimintaympäristön lisäksi tarjoamme ohjelmistoalan osaamista myös kansainvälisesti. Verkostomme kautta tarjoamme osaamista kattavammin, nopeammin ja laadukkaammin. Talentshoring-palveluiden myynnistä vastaa entuudestaan tuttu myyntiorganisaatiomme Suomessa.

Kansainvälisestä toiminnasta vastaa yritysperheemme yhtiö BestCoders.

Joko mennää?

Ota meihin yhteyttä ja mietitään minkälainen kokonaisuus teille sopisi parhaiten.