Q-Factory

Q-Factory on Suomen suurin ohjelmistotestaukseen, laadunvarmistukseen ja saavutettavuuteen erikoistunut yritys. Suunnittelimme ja toteutimme Q-Factoryn verkkosivut. Q-Factoryn alle kuuluvat Testauskeskus sekä saavutettavuuteen erikoistunut eQual tiimi. Olemme olleet myös rakentamassa näiden liiketoimintojen visuaalista ilmettä.

Asiakas

Q-Factory Oy

Mitä me teimme

Palvelumuotoilu
Visuaalinen ilme
Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Teknologiat

WordPress, Elementor Pro, Adobe Xd, Figma

q-factory.fi
saavutaseminaari.fi
q-factory.fi/testauskeskus

Palveluiden tuotteistaminen

Hutcode on tiiviissä yhteistyössä Q-Factoryn kanssa. Suunnittelutiimimme on rakentanut Q-Factoryn palveluita ja eri liiketoimintamalleja. Tiimimme vastuulle on kuulunut työpajat palveluiden kirkastamiseksi, brändistrategian rakentaminen ja visuaalisen ilmeen suunnittelu sekä verkkosivujen toteutus ja ylläpito. Q-Factoryn alle kuuluvat Testauskeskuksen palvelut sekä saavutettavuuteen erikoistunut eQual-tiimi.

Tutustu testauskeskukseen

Uuden saavutettavuuspalvelun konseptointi

Q-Factory aloitti uuden liiketoiminnan 2023 saavuttetavuuden osalta. Suunnittelutiimimme oli konseptoimassa uutta liiketoimintaa lähtien asiakaspolkujen rakentamisesta eri palveluiden tuotteistamiseen. Liiketoiminta on jatkuvasti kasvanut ja olemme matkan varrella olleet tiiviisti mukana kehittämässä toimintaa.

Tutustu eQuali sivuihin

Toteuttamassa Suomen suurinta digitaaliseen saavutettavuuteen keskittyvää tapahtumaa.

saavuta2024 ilme

Vuodesta 2023 Q-Factory on myös isännöinnyt #saavuta2023 ja #saavuta2024 -seminaareja. Suunnittelutiimimme on toteuttanut seminaarien visuaalisen ilmeen ja verkkosivut. Sivustossa on kiinnitetty erityistä huomiota saavutettavuuteen.

Tutustu seminaarin sivuihin

Joko mennää?

Ota meihin yhteyttä ja mietitään minkälainen kokonaisuus teille sopisi parhaiten.